SIGN UP

Computer Problem

Avatar Image
woodchopper | 18:19 Tue 27th Oct 2020 | Technology
25 Answers
Bought myself a Crucial 2TB SSD - cloned the 2TB HDD using a USB SATA lead and Macrium Reflect software which ran smoothly - disconnected the HDD and connected the new SSD - switched on the computer and just the HP logo appears on screen and no swirly windows thingy - wont boot. Switched on again and hit F10 for the bios and cant get into it - just gives me a list of the chipset.
Disconnected the SSD and reconnected the HDD and works fine and boots.
Am stuck on how to fix - any ideas?

Answers

21 to 25 of 25rss feed

First Previous 1 2

Best Answer

No best answer has yet been selected by woodchopper. Once a best answer has been selected, it will be shown here.

For more on marking an answer as the "Best Answer", please visit our FAQ.
Found it. This is what I used to clone my systems, AOMEI.

https://www.ubackup.com/clone/free-windows-10-hdd-clone-software-6988.html
Togo - that looks a useful link. If I come to update my wife's W10 machine I'll give it a try. (Unlikely because she already has a 512GB SSD).
Question Author
Had a chat with Crucial to no avail and upon research in forums it's seems HP have blocked SSD upgrades with a bios upgrade
Give the "System Image" route a try - you've nothing to lose.
Had a major struggle with an HP laptop because of "their" partition.

I tried this company, there's a free trial.
https://www.easeus.com/disk-copy/technician-edition/

21 to 25 of 25rss feed

First Previous 1 2

Do you know the answer?

Computer Problem

Answer Question >>