loosing power

My 05 clio has started running really fast and loosing power, it really struggles jumping a bit like a kangaroo, anyone any ideas.
16:59 Thu 19th May 2011
 
Best Answer


No best answer has yet been selected by poppyk. Once a best answer has been selected, it will be shown here.

For more on marking an answer as the "Best Answer", please visit our FAQ.

1 to 2 of 2

Your clutch could be slipping, if you go up hill do the engine revs go up but the car struggles to gain speed?
This sounds like a problem with a sensor in the engine management system. Since cars don't usually have chokes anymore, the EMS decides how to control the fuel/air mixture. If it's not doing its job properly you will have problems like the ones you describe.

1 to 2 of 2

Related Questions

My television is wired into my stereo amplifier suround sound which seems to be loosing power ,I am sure the sound is much lower and I have to turn the volume much higher ,any ideas why this should...
Hi i have a 98 renault megane 1.6e sport, the elec incident warning light came on and stayed on but the car continued to drive, then the light went out and the car started mis-firing, i pressed the...
Keeps loosing power after about 40 miles... Judders and looses speed. After a rest of an hour seems to work. Told it may be over heating but air flow switches are apparently working Any thoughts or...
i have a tip tronic (think thats what its called) 52 plate corsa sxi - only had it 3 weeks, went up some steep inclines yesterday and it was like a kangaroo-plent of petrol - and seemed to be loosing...

Latest posts