Renault Clio not starting. Flashing red light.

My sister in law has a 2001 Renault Clio. For some reason when you put the key into the ignition and turn it the car will not start. It is trying to start but doesn't. Beside the spedometer there is a fast flashing LED between the words Stop and Serv. Usually this light will go out and the car will start but it hasn't done for the past few days. I was told that it may be a problem with the key. I put a new battery in the key but it didn't help. Does anyone know if the problem is most likely the key or could it be something else?
15:01 Sun 12th Sep 2010
 
Best Answer


No best answer has yet been selected by flobadob. Once a best answer has been selected, it will be shown here.

For more on marking an answer as the "Best Answer", please visit our FAQ.

1 to 6 of 6

Sounds like an immobiliser problem.
Question Author
I've looked but I cannot see an immobilisor anywhere. Is there any way to reset it, or where is it?
You will get more informed answers here.............

http://www.renaultfor...ex.php?referrerid=599
For information only (i.e. not meant as an advert) I direct you to this webpage for further insight to the problem...

http://www.remotekey.co.uk/cars/renault/clio/
And if Toureman thinks that AB is so useless compared to his beloved Renaultforums why does he bother using this site?
Question Author
ABerrant, that looks to be exactly the problem? Surely there must be a way to sort it out if I have the correct key.

1 to 6 of 6

Latest posts